Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


P R O N A J A T O !!! Přenechání pronájmu zavedené prosperující restaurace

Popis nemovitosti

P R O N A J A T O !!!

Ze zdravotních důvodů nabízíme přenechání dlouhodobého nájmu úspěšného restauračního podniku. Tato restaurace je ideální pro ty, kteří chtějí převzít provoz bez rizika ztráty stávajících klientů. Restaurace má dlouholetou tradici a je známá svou kvalitní kuchyní a sortimentem vína.

Pravidelně obslouží cca 150 obědů denně. Kromě obědů se specializuje na sudová vína. Nabízí 15 druhů vína a 2 perlivá vína. Během sezóny se prodává více než 800 litrů vína týdně. Nabídka zahrnuje také pivo Bernard 11 a nealkoholické nápoje, jako doplněk pak točenou Plzeň.

Stav restaurace je vynikající. Do vybavení bylo investováno před šesti lety za cca 3,3 milionu korun, z toho kuchyňské vybavení za přibližně 1,2 milionu korun. Veškeré vybavení je průběžně udržováno a ve skvělém stavu. Všechny důležité prvky jsou pravidelně kontrolovány a servisovány, včetně plynových zařízení, vodních filtrů, sodobarů, mixérů, fritéz, robotů a indukčních ploten. Vzduchotechnika je vybavena pravidelně vyměňovanými filtry a celá provozovna je monitorována pomocí kamerového systému.

Z hlediska vytápění a ohřevu teplé vody se v loňském roce provedl upgrade na tepelné čerpadlo, čímž se dosáhlo energetické efektivity. Kuchyně využívá kombinaci plynu a elektřiny.

V personálním obsazení je vyhlášený kuchař, vyučená, poctivá servírka a pomocná síla, kteří jsou součástí týmu od otevření restaurace a všichni jsou ochotni pokračovat. Dále zde vypomáhá kvalitní číšník, který je důchodcem a pracuje tři dny v týdnu. Majitel nemovitosti je komunikativní a ochoten spolupracovat na řešení potřeb podniku. Je zde také možnost využít garáže a stálého parkovacího místa. V budoucnu bude také možnost ubytování v bytě v rámci stejného domu.

Celková cena za přenechání provozu restaurace činí pouze 1 milion Kč. Tato cena zahrnuje veškeré vybavení, včetně tepelného čerpadla v hodnotě přes 320 tisíc Kč, a aktivní zásoby v hodnotě cca 150 000 Kč (včetně sudů a vína v hodnotě cca 100 tisíc Kč). Doporučujeme si prostory prohlédnout osobně, abyste si udělali přesný obrázek o nabídce.

Momentální náklady na provoz restaurace jsou následující:

- Nájem: 46 000 Kč

- Voda a spotřeba energie v domě (světla na chodbách): 6 000 Kč

- Elektřina: cca 27 000 Kč

- Plyn: cca 7 500 Kč

Kromě těchto nákladů jsou jen ostatní provozní náklady spojené s údržbou a běžným provozem restaurace. Všechno vybavení je v dobrém stavu a je pravidelně udržováno.

K tomu všemu se v budoucnu nabízí také možnost využití zahrádky ve vnitřním dvoře, kterou je možné přebudovat na zimní zahradu s možností otevření v létě a provozování i v zimních měsících. Restaurace je vybavena dvěma klimatizačními jednotkami, které zajišťují komfortní prostředí po celý rok.

Pokud máte zájem o tuto výjimečnou příležitost, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Tato restaurace nabízí výjimečnou šanci pro podnikatele v oblasti gastronomie.

Cena:  46 000,-Kč/měsíc

+ energie

+PROVIZE RK!

Videoprohlídka

Roman Kasalý

Jsem makléř Evropa realitní kanceláře od roku 2004.

V Business Academy Evropa jsem absolvoval všechny stupně certifikovaných školení a v roce 2020 jsem úspěšně složil státní zkoušku profesní kvalifikace a tak mohu nyní oprávněně užívat titul certifikovaný makléř expert profesionál.

Prošel jsem v realitách již všechna zaměření, nyní se však specializuji na prodeje. Díky výsledkům patřím do VIP klubu nejlepších makléřů celé sítě Evropa realitní kanceláře (nyní cca 300 makléřů).

Sleduji nejnovější trendy práce realitních makléřů a využívám moderní technologie (kvalitní fotografie, 3D plánky nemovitostí, letecké snímky „dronem“ atd.). Protože jsem zaměřen na kvalitu služeb a je to vidět na výsledcích, mnoho dřívějších klientů se ke mně vrací a doporučuje mne dál.

Věřím, že s mými službami budete spokojeni a těším se na naši spolupráci.


Roman Kasalý

Kontaktní formulář

Stáhnout PDF