Nová funkce mapy.cz

Nová funkce mapy.cz

Prodáváte či kupujete nemovitost a chcete se o ní dozvědět více?

Chcete prodat nebo koupit nemovitost? Když jste se chtěli dozvědět více informací o dané nemovitosti, museli jste hledat v katastru nemovitostí. To už je ale teď minulostí, portál Mapy.cz přišel s novou a velice chytrou funkcí. Ve chvíli, kdy Vás zajímá nějaká nemovitost, nemusíte znát číslo parcely a ani dokonce přesnou adresu.

Jak to funguje?

Do vyhledávání zadáte adresu nemovitosti, pokud ji znáte. Pokud neznáte, tak na požadované místo na mapě kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost "Co je zde?". V obou případech se vám vpravo dole pod souřadnicemi zobrazí odkaz "Informace o parcele v Katastru nemovitostí". Po kliknutí na tento odkaz se otevře příslušný list vlastnictví v dálkovém bezplatném přístupu Katastru nemovitostí.

V případě, že budete potřebovat jakoukoli pomoc při koupi či prodeji nemovitosti, neváhejte se na mě obrátit.

Roman Kasalý
Autor: Roman Kasalý

Jsem makléř Evropa realitní kanceláře od roku 2004.

V Business Academy Evropa jsem absolvoval všechny stupně certifikovaných školení a v roce 2020 jsem úspěšně složil státní zkoušku profesní kvalifikace a tak mohu nyní oprávněně užívat titul certifikovaný makléř expert profesionál.

Prošel jsem v realitách již všechna zaměření, nyní se však specializuji na prodeje. Díky výsledkům patřím do VIP klubu nejlepších makléřů celé sítě Evropa realitní kanceláře (nyní cca 300 makléřů).

Sleduji nejnovější trendy práce realitních makléřů a využívám moderní technologie (kvalitní fotografie, 3D plánky nemovitostí, letecké snímky „dronem“ atd.). Protože jsem zaměřen na kvalitu služeb a je to vidět na výsledcích, mnoho dřívějších klientů se ke mně vrací a doporučuje mne dál.

Věřím, že s mými službami budete spokojeni a těším se na naši spolupráci.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Přihlašte se k odběru článků

Jednou do měsíce tipy a rady e-mailem zdarma

zpracováním osobních údajů